Peste 500 de persoane au fost prezente sambata, inca de la ora 10, la stadionul din Ghencea pentru a achizitiona pachete de bilete pentru partidele pe care campioana Romaniei le va disputa pe teren propriu in Grupa E a Ligii Campionilor. FC Steaua a
Peste 500 de persoane au fost prezente sambata, inca de la ora 10, la stadionul din Ghencea pentru a achizitiona pachete de bilete pentru partidele pe care campioana Romaniei le va disputa pe teren propriu in Grupa E a Ligii Campionilor. FC Steaua a pus in vanzare sambata, in jurul orei 12, pachete de bilete pentru persoanele ce nu sunt abonate ale clubului, dupa ce incepand din 9 septembrie si-au putut achizitiona bilete doar cei 7950 de abonati. Initial, deschiderea caselor era anuntata pentru ora 13. Gruparea din Ghencea a anuntat ca amatorii vor putea achizitiona pachete in limita stocului disponibil, insa numai cate doua de persoana, pana miercuri, 20 septembrie. Biletele se comercializeaza numai la stadionul din Ghencea, unde sunt amplasate 14 case, fiecare pentru cate doua sau trei sectoare. Fanii stelisti formasera deja cozi in dreptul catorva case, jandarmii permitandu-le accesul pe culoarele formate cu ajutorul gardurilor de protectie. FC Steaua a anuntat ca intervalul orar in care casele de bilete vor fi deschise zilnic este 13-17.In perioada 9-15 septembrie s-au comercializat numai pachete rezervate abonatilor, acestia putand achizitiona bilete al caror loc corespunde cu cel de pe abonament, dar si cate un pachet suplimentar, in orice zona a stadionului. Dupa primele doua zile, FC Steaua a anuntat ca a vandut majoritatea pachetelor pentru abonati. Preturile pachetelor sunt 185 lei la peluze, 350 lei la tribuna a doua, 550 lei la tribuna intai, 900 lei la tribuna zero si 1200 lei la fotolii. Intre 21 si 25 septembrie, FC Steaua va comercializa, in limita stocului disponibil, bilete doar pentru meciul cu Olympique Lyon, care se va disputa pe stadionul din Ghencea pe 26 septembrie, de la ora 21,45, in etapa a II-a a Grupei E din Liga Campionilor. Distribuirea tichetelor se face numai in zona parcarii exterioare din jurul stadionului, sub supravegherea reprezentantilor Politiei, Jandarmeriei si a FC Steaua. Preturile biletelor pentru partida cu Olympique Lyon sunt 50 lei la peluze, 100 lei la tribuna a doua, 150 lei la tribuna intai, 300 lei la tribuna zero si 400 lei la fotolii. La partida cu Real Madrid (17 octombrie) tichetele vor costa 100 lei la peluze, 200 lei la tribuna a doua, 300 lei la tribuna intai, 400 lei la tribuna zero si 500 lei la fotolii. Preturile pentru meciul cu Dinamo Kiev (21 noiembrie) sunt 35 lei la peluze, 50 lei la tribuna a doua, 100 lei la tribuna intai, 200 lei la tribuna zero si 300 lei la fotolii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.