Presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Eugen Ovidiu Chirovici si-a lansat ieri la Capsa romanul ""A doua moarte"", o fictiune despre un manuscris medieval menit sa evoce credintele oamenilor din acele
Presedintele Agentiei Nationale
pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie

Eugen Ovidiu Chirovici si-a lansat ieri la Capsa romanul ""A doua moarte"", o fictiune despre un manuscris medieval menit sa evoce credintele oamenilor din acele vremuri, cand, in numele Bisericii si sub influenta superstitiilor, se desfasura o vanatoare de vrajitoare. Plasat intr-o epoca tulbure a istoriei, volumul se refera si la procese in care se obtin marturisiri prin torturi, si la motive egoiste care stau in spatele unor decizii cruciale. Marele maestru al Marii Loji Nationale din Romania si membru al Partidului Conservator a spus ca Dinu Sararu este cel care l-a facut sa creada ca ""romanii isi doresc inca, pe langa bani si iahturi, si carti"". Pentru noua aparitie editoriala, Jurnalul National il declara pe Eugen Ovidiu Chirovici ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.