Pro Cinema a lansat pe piata Colectia Sergiu Nicolaescu pe DVD. Cateva dintre filmele regizorului, care aparusera pana acum numai pe casete video sau deloc, sunt astfel prezente pe format digital. Din colectie fac parte comedii precum ""Nea Marin M
Pro Cinema a lansat pe piata Colectia Sergiu Nicolaescu pe DVD. Cateva dintre filmele regizorului, care aparusera pana acum numai pe casete video sau deloc, sunt astfel prezente pe format digital.
Din colectie fac parte comedii precum ""Nea Marin Miliardar"", filme de actiune precum ""Ultimul cartus"" sau ""Cu mainile curate"", filme istorice (""Dacii"", ""Mircea""), dar si drame (""Osanda"").
Regizor a peste 51 de filme si actor in peste 30 de productii, romanesti sau internationale, Nicolaescu va lansa in 2008 un nou film din seria Comisarilor - ""Comisarul Moldovan"". (S.S.E.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.