Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a oferit sa efectueze testul antidoping dupa meciul cu "Poli" Timisoara, in ciuda faptului ca nu a fost selectionat la tragerea la sorti, pentru a pune capat valului de suspiciuni creat in ultim
Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a oferit sa efectueze testul antidoping dupa meciul cu "Poli" Timisoara, in ciuda faptului ca nu a fost selectionat la tragerea la sorti, pentru a pune capat valului de suspiciuni creat in ultimele etape. "E cazul sa se termine odata cu aceasta poveste si ca toti cei care au zis despre mine ca as fi dopat sa viseze frumos si sa se gandeasca la lucruri frumoase. Sunt oameni care au intrat acum doi - trei ani in fotbal, au facut ei calcule si si-au dat seama ca sunt eu dopat", a afirmat Munteanu sambata seara, la finalul partidei "Poli" - CFR, scor 3-1, din etapa a 7-a a Ligii I. Presedintele gruparii ardelene, Iuliu Muresan, a explicat ca Munteanu a luat decizia de a se prezenta benevol la controlul antidoping dupa ce s-a consultat cu oficialii clubului. "Dorinel nu a fost tras la sorti, dar am hotarat sa faca testul ca sa se termine odata cu subiectul asta", a subliniat Muresan. Autocarul echipei clujene a asteptat mai mult de o ora la stadionul din Timisoara ca Munteanu sa dea proba de urina pentru efectuarea testului antidoping.
Inaintea meciurilor din acest sezon, conducerile de la FC National, Pandurii Tg. Jiu si "Poli" Timisoara au solicitat controale antidoping la meciurile cu CFR Cluj, lasand sa inteleaga ca il suspecteaza pe Munteanu si pe jucatorii sai ca s-au dopat. Referitor la meciul cu Timisoara, Munteanu a afirmat ca acesta a fost "cel mai slab joc" al clujenilor de cand el antreneaza aceasta echipa. "Arbitrii au fost cei mai buni oameni de pe teren, au stricat spectacolul sportiv. Sunt suparat pe atitudinea pe care au avut-o jucatorii mei. Rezultatul a fost meritat pentru Timisoara. Este un semnal de alarma ca un arbitru a plecat de la meci la pauza (n.r. - la meciul CFR Timisoara - CSM Rm. Valcea, din Liga a II-a), probabil ca ar fi trebuit sa plece si arbitrul de la meciul nostru", a comentat Munteanu. Muresan a mai spus ca jucatorii de la CFR Cluj nu vor fi amendati in urma infrangerii din meciul cu Timisoara.
Cartu vrea in Europa
In schimb, jucatorii si antrenorii lui "Poli" s-au declarat foarte multumiti de victorie. "A fost un meci cu de toate, cu fotbal bun, suspans. Mi-as fi dorit sa exploatam cele doua ocazii imense avute in prima repriza, dar este bine ca am trecut peste acel moment. Ma bucur pentru Grigorie ca a marcat, dar sunt suparat ca nu a dat gol si din 11 metri", a spus Cartu la finalul partidei.
Tehnicianul banatenilor spera ca "Poli" sa se califice intr-o cupa europeana la finalul acestui sezon, indiferent daca o va face gratie locului ocupat in campionat sau evolutiei din Cupa Romaniei.
Intrebat de ce nu il foloseste mai des pe M. Oprea, jucator care a intrat pe teren in minutul 84 al meciului de sambata si a inscris in minutul 87, Cartu a raspuns: "Oprea nu joaca mai mult pentru ca trebuie sa am si cateva rezerve care sa faca diferenta atunci cand intra in teren". Mihaita Plesan, care a jucat sambata primul meci oficial dupa o lunga perioada de indisponibilitate, s-a declarat multumit de faptul ca a revenit pe teren si a subliniat ca arbitrul a acordat corect penalty la duelul dintre el si Cadu, din minutul 79. Stefan Grigorie a afirmat ca le ramane dator coechipierilor sai Mansour si M. Oprea pentru faptul ca au reusit sa marcheze dupa ce el a ratat un penalty in minutul 79, la scorul de 1-1. "Le multumesc colegilor ca au marcat dupa ce am ratat eu penalty. O sa-i scot la o bere pe Oprea si Mansour", a spus Grigorie.
Iancu alaturi de Chivorchian
Presedintele lui "Poli" Timisoara, Marian Iancu, a venit la stadion insotit de Gheorghe Chivorchian, conducatorul lui FCM Bacau. In tribuna oficiala au luat loc si jucatorii John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade, impreuna cu impresarul lor, Marcel Popescu. "Mi-a placut meciul, dar nu mai vreau sa stau cu emotii pana la final. Am vazut o schimbare de atitudine la echipa, dar mai este pana la ceea ce vrem sa realizam la Timisoara", a spus Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.