Politistii de frontiera americani au arestat, vineri, un puscas marin dezertor, cautat de autoritati de 40 de ani, in timp ce incerca sa treaca din Mexic in California, relateaza Mediafax. Ofiterii americani de la punctul de trecere a frontierei San
Politistii de frontiera americani au arestat, vineri, un puscas marin dezertor, cautat de autoritati de 40 de ani, in timp ce incerca sa treaca din Mexic in California, relateaza Mediafax. Ofiterii americani de la punctul de trecere a frontierei San Ysidro, in apropiere de San Diego, au verificat masina si actele lui Victor Aguirre (63 de ani) si au constatat ca pe numele lui fusese emis un mandat de urmarire inca din 1966, din timpul razboiului din Vietnam. Potrivit autoritatilor, Aguirre va fi dus la Camp Pendleton, o baza a puscasilor marini din nordul orasului San Diego, unde va fi "lasat la vatra" oficial, fara a i se mai aduce acuzatii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.