Daca in Romania compunea indeosebi pentru Costi Ionita, el fiind autorul multor manele de succes, iata ca Bogdan Ioan s-a stilat in... Elvetia. De cativa ani, Bogdan Ioan a ales sa lucreze in Elvetia, mai ales pentru faptul ca artistii straini
Daca in Romania compunea indeosebi pentru Costi Ionita, el fiind autorul
multor manele de succes, iata ca Bogdan Ioan
s-a stilat in... Elvetia.

De cativa ani, Bogdan Ioan a ales sa lucreze in Elvetia, mai ales pentru faptul ca artistii straini, in comparatie cu ai nostri, sunt parolisti, platindu-l la termen: ""Colaborez cu CJ Stone, un mare DJ din Germania, cu DJ Jay COX, din Anglia, iar ultima mea piesa realizata cu DJ Allexander are deja opt mixuri"".
COLABORARI. Bogdan a batut palma si cu rapperul de culoare Tiger One, pentru care are deja in lucru cateva melodii. Compozitiile lui Bogdan Ioan sunt ascultate in mai toate discotecile din Europa, asa ca munca lui nu este in zadar: ""Petrec foarte mult timp in studioul din Elvetia, dar asta nu inseamna ca nu revin destul de des, cam o data pe luna, in tara, unde ma asteapta baietelul meu"". El spune ca este fericit daca veniturile ii ajung sa-si rasfete cu multe cadouri copilul. Mai nou, Bogdan Ioan si-a cumparat un ceas foarte scump, cu diamante, in valoare de 25.000 de euro: ""Lucrez pentru Antonio Piredda, cel care detine si o companie ce produce ceasuri de lux, cu preturi ce pot ajunge pana la 100.000 de euro, modele preferate de Jay Leno, Jennifer Lopez, Jay-Z, Diddy si Beyonce. Nu m-am lasat pana nu mi-am cumparat si eu un ceas foarte bun, ce m-a costat 25.000 de euro"". Bogdan se teme sa-l poarte in Romania: ""Cand ma intorc acasa prefer sa las ceasul intr-un seif din Elvetia, nu de alta, dar daca afla hotii ce bijuterie port imi taie mana sau imi sparg casa"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.