A sasea infrangere consecutiva a lui FC Arges (a patra pe teren propriu din tot atatea meciuri) in acest sezon al Ligii I si fixarea echipei pe ultimul loc din clasament fac tot mai probabila plecarea antrenorului Giuseppe Giannini, adus in Trivale i
A sasea infrangere consecutiva a lui FC Arges (a patra pe teren propriu din tot atatea meciuri) in acest sezon al Ligii I si fixarea echipei pe ultimul loc din clasament fac tot mai probabila plecarea antrenorului Giuseppe Giannini, adus in Trivale in aceasta vara. De altfel, la meciul de sambata cu FC Farul (scor 0-1), patronul pitestenilor, Cornel Penescu, a venit insotit de un alt antrenor italian, Cristiano Bergodi, fost ultima oara la FC National. Bergodi a fost insotit la Stadionul "Nicolae Dobrin" si de sotia sa, dar si de copilul sau de numai cateva luni. Cei trei au luat loc la tribuna oficiala. Surse din cadrul gruparii pitestene sustin ca Bergodi urmeaza sa-l inlocuiasca in functia de antrenor principal pe Giannini. Penescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat venirea lui Bergodi la conducerea tehnica a lui FC Arges. "Vom discuta in aceste zile in Consiliul de Administratie eventuala inlocuire a lui Giannini", a spus Penescu. Marea problema a patronului din Trivale este aceea ca, in cazul in care il demite pe italian, Giannini va incasa intreaga suma prevazuta in contract, si anume aproape 200.000 de euro! Penescu asteapta ca Giannini sa demisioneze, pentru a nu fi nevoit sa plateasca despagubiri, mai ales ca italianul are in fata inca doua partide grele, cu Rapid, in deplasare, si cu Dinamo, acasa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.