Pandurii au trecut cu emotii de Unirea Urziceni si continua sa lupte pentru a-si pastra locul din Liga I. Singurul gol al meciului de sambata, de la Tg. Jiu, a fost marcat de portarul Balaet, din penalty, in minutul 82. "Vreau sa-i felicit pe jucator
Pandurii au trecut cu emotii de Unirea Urziceni si continua sa lupte pentru a-si pastra locul din Liga I. Singurul gol al meciului de sambata, de la Tg. Jiu, a fost marcat de portarul Balaet, din penalty, in minutul 82. "Vreau sa-i felicit pe jucatori, pentru ca au fost admirabili. A existat o presiune asupra lor in aceasta saptamana, care s-a resimtit si la meci. S-a resimtit si pe teren o diferenta enorma fata de ceea ce am jucat pana acum. Merita toate laudele pentru ce au facut si pentru ca au reusit sa castige cele trei puncte. Este numai meritul lor", a spus Eugen Neagoe, antrenorul gorjenilor, care a apreciat ca echipa sa nu s-a facut de ras de la inceputul sezonului. "Am pierdut un singur joc acasa, cu CFR Cluj, echipa care era pe primul loc si au aparut prea multe discutii. Am pierdut apoi la Iasi dintr-un penalty care nu a fost. Dupa 7 etape, avem 7 puncte. Eu incerc sa castig toate jocurile pentru ca fiecare partida o tratam cu maxima seriozitate. Vom face tot ce este posibil ca sa castigam urmatoarele partide", a spus Neagoe. De partea cealalta, Costel Orac, antrenorul Unirii, a declarat ca echipa sa a jucat slab, jucatorii sai nereusind sa profite de "situatia delicata in care se aflau gazdele". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.