Meciurile disputate in etapa a 7-a a Ligii 1 au fost presarate cu foarte multe greseli de arbitraj. Mai multi conducatori de club au cerut demisia sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, considerat principalul vinovat. Valul
Meciurile disputate in etapa a 7-a a Ligii 1 au fost presarate cu foarte multe greseli de arbitraj. Mai multi conducatori de club au cerut demisia sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, considerat principalul vinovat.


Valul contestarilor cavalerilor fluierului a inceput vineri seara, cand, suparat pe prestatia centralului Viorel Sandu in partida cu Poli Iasi, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a intrat in vestiarul arbitrilor, bruscandu-i pe doi dintre acestia.
UNISON. Sambata, la derby-ul provinciei, Poli Timisoara - CFR Cluj, oaspetii au criticat dur maniera lui Vasile Bratu. Ieri, presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, l-a contactat chiar pe presedintele FRF, Mircea Sandu. ""Arbitrajul este mult sub nivelul fotbalului romanesc. Suntem foarte multe cluburi care nu mai avem incredere in arbitri, si acest lucru este dezonorant pentru arbitraj. Suntem obligati sa cerem arbitri straini"". Duminica, toate cele trei partide disputate in etapa a 7-a au provocat nemultumiri. ""Am fost clar dezavantajati in toate jocurile cu echipele din Capitala. Mai bine si-ar face liga lor separata. Noi suntem cobai"", a declarat antrenorul Vasluiului, Gheorghe Multescu. Moldovenii au facut deja memoriu impotriva centralului Tiberiu Lajos, care a condus intalnirea cu Dinamo. Presedintele Nationalului, Constantin Iacov, a fost si el nemultumit de prestatia brigazii conduse de Orlando Trandu in meciul cu Ceahlaul. ""Ma gandesc serios sa ma retrag din fotbal din cauza arbitrilor"", a tunat ""bancarul"".
CERERE. Ieri, patronul Rapidului, George Copos, nemultumit de arbitrajul lui Marian Salomir in derby-ul de duminica, a remis o scrisoare deschisa presedintelui FRF, Mircea Sandu. Copos cere demiterea conducerii CCA si permiterea delegarii arbitrilor straini la meciurile din Liga I.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.