Un egal pentru ""caini"" Rapidistii au condus, au dat senzatia ca au meciul in mana, insa mutarile inspirate ale lui Cosmin Olaroiu i-a salvat pe stelisti. A fost si o greseala a lui Marian Salomir, care l-a iertat de eliminare pe Lovin. De
Un egal pentru ""caini"" Rapidistii au condus, au dat senzatia ca au meciul in mana, insa mutarile inspirate ale lui Cosmin Olaroiu i-a salvat pe stelisti. A fost si o greseala a lui Marian Salomir, care l-a iertat de eliminare pe Lovin. De trei ani, fara succes in fata Rapidului in campionat, Steaua avea in schimb un avantaj moral inaintea derby-ului de seara. I-a eliminat pe giulesteni, in primavara, din ""sferturile"" Cupei UEFA si i-a invins recent in Supercupa. OBOSEALA. In plus, ros-albastrii veneau dupa victoria magica din Liga Campionilor, 4-1 la Kiev. Insa pe teren lucrurile au stat altfel. S-a inceput fara risc, cu un plus de viteza totusi pentru Rapid. Surprinzator, stelistii au preferat un joc de asteptare. Mai mult, compartimentul forte al campionilor, mijlocul, a dat semne de oboseala. In aceasta situatie, Rapidul a indraznit mai mult, iar N. Grigore a deschis scorul in minutul 22, dupa o faza lucrata de Zicu. A urmat o intrare criminala a lui Nesu la Badoi, stelistul fiind eliminat direct. Au mai fost si doua faze controversate. La prima, petrecuta la 0-0, rapidistii au cerut penalty, motivand ca D. Goian a facut hent in careu, iar la a doua, Lovin trebuia sa primeasca al doilea cartonas galben, dupa un fault dur la N. Grigore, insa Salomir l-a iertat pe stelist. INSPIRATIE. Cosmin Olaroiu a incercat sa schimbe ceva dupa pauza, introducandu-i pe Gigel Coman, Thereau si Oprita, trei fotbalisti ofensivi. De partea cealalta, Razvan Lucescu a raspuns cu prudenta, preferandu-i pe Maldarasanu si Vali Negru. Thereau putea egala in doua randuri, insa prima oara, scapat singur, s-a pierdut si a fost deposedat, iar a doua oara l-a facut mare pe portarul giulestean. Inspiratia lui Olaroiu a dat roade, Thereau centrand ideal pentru Oprita, care a egalat cu sapte minute inainte de final. O remiza care cel mai mult ii ajuta pe rivalii de la Dinamo. La final, principalul actionar al Rapidului, George Copos, era suparat: ""Imi pare rau, dar Steaua a jucat mai bine in zece decat Rapid in unsprezece"". REGRETE
""Un rezultat bun, dar avand in vedere desfasurarea partidei, cred ca meritam victoria. Am ratat foarte mult si asta ne-a costat. Am avut si ghinion, dar, oricum, nu trebuia sa ne retragem si sa permitem Stelei sa atace""
Razvan Lucescu
antrenor Rapid BUCUROS
""Pe noi ne intereseaza mai mult Liga Campionilor, dar nu pot sa nu ma bucur ca am reusit sa egalam pe final. Dinamo s-a distantat la patru puncte, insa avem meciul direct miercuri si inca alte multe etape"".
Gigi Becali
patron Steaua SUPORTERI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.