BULGARIA. Levski Sofia a castigat sambata campionatul Bulgariei, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1, pe Botev Plovdiv. TSKA Sofia, fara Eugen Trica in lot, accidentat, a pierdut cu scorul de 0-1 meciul din deplasare cu Rodopa Smolian. I
BULGARIA. Levski Sofia a castigat sambata campionatul Bulgariei, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1, pe Botev Plovdiv. TSKA Sofia, fara Eugen Trica in lot, accidentat, a pierdut cu scorul de 0-1 meciul din deplasare cu Rodopa Smolian. In urma acestui rezultat, Levski are 67 de puncte, cu opt mai mult decat TSKA, si este virtual campioana. Din sezonul viitor, la TSKA va evolua si Florentin Petre.
SPANIA. FC Barcelona, campioana Spaniei si castigatoarea Ligii Campionilor, a pierdut sambata in deplasare, cu scorul de 1-3, meciul restanta cu Athletic Bilbao, ultimul din acest sezon. Catalanii au incheiat campionatul cu 82 de puncte si alaturi de Real Madrid (locul 2, 70 p) vor reprezenta Spania in grupele Ligii Campionilor, in timp ce Valencia si Osasuna vor evolua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. FC Sevilla, Celta Vigo si Espanol Barcelona vor juca in Cupa UEFA.
ITALIA. Consiliul de Administratie de la Juventus Torino a confirmat vineri ca Fabio Capello ii va antrena pe torinezi si in sezonul viitor. ""L-am rugat pe Capello sa ramana alaturi de noi si a acceptat. S-a apucat imediat de treaba, pentru a pregati sezonul urmator. Daca vom fi retrogradati in Seria B, vom lupta sa revenim in primul esalon"", a spus John Elkann, vicepresedintele IFIL, care detine pachetul majoritar de actiuni al lui Juventus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.