Infrangerea suferita sambata i-a fost fatala antrenorului pitestenilor, fosta glorie a Romei, Giuseppe Gianini. La meciul cu Farul, actionarul majoritar al Argesului, Cornel Penescu a venit insotit de fostul tehnician al Nationalului, Cristiano B
Infrangerea suferita sambata i-a fost fatala antrenorului pitestenilor, fosta glorie a Romei, Giuseppe Gianini.

La meciul cu Farul, actionarul majoritar al Argesului, Cornel Penescu a venit insotit de fostul tehnician al Nationalului, Cristiano Bergodi, cel mai probabil inlocuitor al lui ""Il Principe"" Gianini.
INLOCUIRE. Bergodi a fost insotit la Stadionul ""Nicolae Dobrin"" si de sotia sa, dar si de copilul sau de numai cateva luni. Cei trei au luat loc la tribuna oficiala. Surse din cadrul gruparii pitestene sustin ca Bergodi urmeaza sa-l inlocuiasca in functia de antrenor principal pe Giannini, care a preluat conducerea tehnica inaintea inceperii sezonului. Penescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat venirea lui Cristiano Bergodi: ""Vom discuta in aceste zile in Consiliul de Administratie eventuala inlocuire a domnului Giannini"", a declarat acesta.
FERICIT. Antrenorul Farului, sarbul Momcilo Vukotici, si el amenintat cu demiterea in cazul unui esec, a declarat: ""Victoria este meritata si s-a datorat prestatiei noastre inteligente. ""Sper ca jocul bun sa fie intregit si cu o victorie in etapa viitoare impotriva celor de la FC National"", a punctat tehnicianul sarb. La finalul intalnirii, jucatorii pitesteni au fost apostrofati dur de cei aproximativ 1.000 de spectatori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.