Steaua va avea o misiune extrem de dificila la 26 septembrie, cand va intalni pe Lyon in Liga Campionilor. Dupa ce a trecut miercuri de Real Madrid, formatia franceza nu avea cum sa se impiedice in campionat in fata nou-promovatei Lorient. Campio
Steaua va avea o misiune extrem de dificila la 26 septembrie, cand va intalni pe Lyon in Liga Campionilor. Dupa ce a trecut miercuri de Real Madrid, formatia franceza nu avea cum sa se impiedice in campionat in fata nou-promovatei Lorient.

Campioana din ultimii cinci ani a invins cu 3-1 in deplasare si a trecut pe primul loc in clasament, inaintea derby-ului Marseille - Bordeaux, disputat aseara dupa inchiderea editiei.
SIMPLU. Baietii lui G...rard Houllier nu le-au lasat adversarilor nici macar posibilitatea sa spere
intr-un miracol, pentru ca Tiago a deschis scorul inca din minutul 6. In partea a doua a jocului, Fred (a€™60) si Malouda (a€™65) au marit avantajul lionezilor, iar golul marcat de Lorient prin Ciani practic n-a mai contat. Tehnicianul francez s-a declarat multumit de elevii sai. ""Ma bucur ca dupa o performanta de exceptie in confruntarea cu Real Madrid am reusit sa ne pastram concentrarea. Am fi putut sa inscriem inca un gol in prima repriza, dar e adevarat ca dupa pauza am suferit putin din punct de vedere fizic.""
ECHIPA. G...rard Houllier i-a menajat pe Juninho si Govou, si i-a introdus abia in partea secunda pe R...veill""re si Toulalan. In schimb,
l-a utilizat in premiera pe Alou Diarra. Antrenorul francez a trimis pe teren urmatorea echipa: Coupet - Clerc, Cris, Muller, Abidal - Tiago, A. Diarra (a€™59 Toulalan) - Kallstrom, Fred (a€™78 R...veill""re), Malouda (a€™67 Benzema) - Wiltord. Steaua va juca impotriva campioanei Frantei la 26 septembrie la Bucuresti, in etapa a doua a grupei E. Returul este programat in Hexagon, in ultima runda, la 6 decembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.