Cel mai mare mall din Romania, Baneasa Shopping City, va fi deschis in toamna anului viitor in cadrul Zonei Comerciale Baneasa, zona care se va transforma astfel in "polul" cumparaturilor din Capitala. Prima faza a Zonei Comerciale Baneasa, cel mai m
Cel mai mare mall din Romania, Baneasa Shopping City, va fi deschis in toamna anului viitor in cadrul Zonei Comerciale Baneasa, zona care se va transforma astfel in "polul" cumparaturilor din Capitala. Prima faza a Zonei Comerciale Baneasa, cel mai mare spatiu comercial din Europa Centrala si de Est, a fost deja finalizata, odata cu deschiderea Galeriei Mobexpert. In acest moment, zona mai cuprinde Metro, galeria comerciala Feeria impreuna cu hypermarketul Carrefour si Bricostore. "Am inceput acum cea de-a doua faza de dezvoltare a zonei comerciale, care va include constructia celui mai mare mall din Romania, Baneasa Shopping City, a unui magazin de mobila Ikea si a unui showroom auto", a declarat Ali Ergun Ergen, Retail Development Manager in cadrul Baneasa Developments. Intregul proiect va fi prezentat in luna noiembrie la Targul International de Retail (Mapic) de la Cannes, cea mai mare manifestare internationala din domeniu. Baneasa Shopping City va avea o suprafata construita de peste 105.000 mp si va dispune de peste 220 de magazine la standarde europene. Complexul va cuprinde primul food court construit pe trei niveluri si va oferi, in premiera, in Romania, numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. "Este vorba de un adevarat parc de distractii care va fi dezvoltat pe o suprafata de circa 15.000 mp, fiind probabil cel mai mare din intreaga regiune", a mai declarat Ali Ergun Ergen. Acesta va fi gata in primavara 2008 si va include multiplex, piste de bowling, jocuri electronice, centru de frumusete si sanatate si o sala de concerte multifunctionala.
Zona Comerciala Baneasa este una dintre cele 3 parti integrate ale Proiectului Baneasa, cel mai mare concept de dezvoltare urbanistica din Europa Centrala si de Est. Investitia totala a intregului proiect, dezvoltat pe 221 de hectare, se ridica la 1,2 miliarde de Euro. Pe langa Zona Comerciala, proiectul va include 3000 de unitati locative in Zona Rezidentiala, precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania denumit Baneasa Business & Technology Park . (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.