Conducerea FC Dinamo, impreuna cu o firma de specialitate, au lansat un sistem de comanda online a biletelor, unic in Romania, la meciurile de pe teren propriu ale gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. La derby-urile cu Steaua, Xanthi si Rapid, supor
Conducerea FC Dinamo, impreuna cu o firma de specialitate, au lansat un sistem de comanda online a biletelor, unic in Romania, la meciurile de pe teren propriu ale gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. La derby-urile cu Steaua, Xanthi si Rapid, suporterii vor trebui sa acceseze portalul www.biletelameci.ro unde vor efectua rezervarea in sectorul dorit. Biletele vor fi livrate prin curierat, la adresa specificata de cumparator. Suporterii care apeleaza la serviciul online vor primi biletele rezervate intr-un interval cuprins intre 24 si 72 de ore, urmand ca plata sa se faca in momentul livrarii tichetului de acces in stadion. Pretul tichetelor este identic cu cel de la casele de bilete, solicitantul fiind obligat sa plateasca doar o taxa de curierat: 6,6 RON, daca termenul de livrare este de 72 de ore sau 11 RON, in cazul in care rezervarea este facuta cu 24 de ore inainte de disputarea partidei sau in ziua meciului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.