Trupa Voltaj a prezentat in avanpremiera videoclipul piesei "Stiu", ieri, la Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti. Evenimentul face parte din turneul de promovare pentru noul album al formatiei, intitulat "Revelator", care va fi lansat pe
Trupa Voltaj a prezentat in avanpremiera videoclipul piesei "Stiu", ieri, la Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti. Evenimentul face parte din turneul de promovare pentru noul album al formatiei, intitulat "Revelator", care va fi lansat pe piata la 29 septembrie. Turneul de promovare consta intr-o serie de spectacole in tara si se va finaliza pe 3 noiembrie, printr-un mega-concert in Bucuresti. Videoclipul piesei "Stiu" prezinta o poveste de dragoste dintre un european si o femeie araba, vocea feminina apartinand cantaretei siriene Hiam. Cadrele pentru videoclip au fost filmate in doua locatii: Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti si studiourile Castel. Filmarile s-au efectuat in campusul Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti si pe platourile Castel Film. "Videoclipul este printre cele mai scumpe produse in Romania si a fost filmat integral pe pelicula", a declarat Dan Popi, directorul Cat Music, producatorul videoclipului. Regizat de Dragos Buliga, videoclipul va fi difuzat de posturile muzicale romanesti incepand de sambata. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.