Presa de ieri a fost generoasa in laude pentru stelisti dupa victoria de la Kiev, majoritatea cotidianelor importante din Europa fiind alarmate de scorul mare cu care s-a impus campioana Romaniei la revenirea printre "granzii" fotbalului.
"Stea
Presa de ieri a fost generoasa in laude pentru stelisti dupa victoria de la Kiev, majoritatea cotidianelor importante din Europa fiind alarmate de scorul mare cu care s-a impus campioana Romaniei la revenirea printre "granzii" fotbalului.
"Steaua <<sperie>> deja Madridul", a titrat cotidianul spaniol Sport, notand ca "Un ciclon numit Steaua Bucuresti a spulberat iluziile echipei Dinamo Kiev la revenirea in cea mai importanta competitie continentala. Cosmin Olaroiu a gandit o partitura de contraatac - marea specialitate a echipei sale si a beneficiat si de golul marcat devreme, in minutul trei, de Ghionea, care a simplificat si mai mult lucrurile. Real Madrid ar trebui sa fie foarte atenta la Steaua in lupta sa pentru calificare". Si AS a considerat ca meciul Stelei de la Kiev este un avertisment pentru celelalte adversare din Grupa E, Olympique Lyon si Real Madrid, insa a facut si clasica gafa geografica. "Echipa bulgara a dominat meciul pana la punctul care i-a permis sa intre la pauza cu scorul de 3-1. Steaua Bucuresti a oferit surpriza etapei in Liga Campionilor, invingand in deplasare pe Dinamo Kiev, intr-o partida in care a demonstrat ca va fi un pion important in Grupa E, nu un adversar usor de invins, cum parea la inceput", a scris AS. "Steaua este primul lider al grupei, ceva ce parea de necrezut la inceputul etapei. Totusi, argumentele expuse la Kiev o recomanda ca fiind o echipa de care Real Madrid si Olympique Lyon, favoritele virtuale, trebuie sa tina cont", a mai notat AS, ziarul de casa al Realului. "Cenusareasa grupei E a castigat la scor la Kiev", a notat Marca.
"Steaua a aratat limitele celor de la Dinamo Kiev, o echipa revenita in principala competitie continentala, dar lipsita de caracteristicile care o recomandau ca pe o echipa de luat in seama", scrie sursa citata. "Steaua a inceput prima campanie in LC dupa un deceniu cu o victorie mare si impresionanta. Golurile lui Ghionea, Badea si Dica au adus Steaua la comanda dupa o prima repriza electrizanta. Cu 11 minute inainte de final, Dica a scapat singur pentru a incorona noaptea Stelei cu o executie precisa. Steaua a avut un start senzational, luand conducerea foarte devreme si aducand tribunele la tacere. Steaua, determinata si deloc intimidata de gazde, a contraatacat si a marcat din nou prin Badea. Dica a transformat apoi superb o lovitura libera. Dinamo a incercat sa reintre in meci, producand putina panica, dar a ramas expusa total, iar Dica i-a facut sa plateasca, loband peste Sovkovski si facand o reintoarcere memorabila pentru Steaua in grupele LC", a scris site-ul UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.