Antrenorul Mircea Rednic s-a temut de Xanthi. Si dupa cum a inceput meciul, a avut dreptate. Dinamo nu apucase sa intre in joc si tabela arata deja 1-0 pentru greci, dupa reusita lui Quintana (a€™8). AGONIE SI EXTAZ. In fata unui posibil e
Antrenorul Mircea Rednic s-a temut de Xanthi. Si dupa cum a inceput meciul, a avut dreptate. Dinamo nu apucase sa intre in joc si tabela arata deja 1-0 pentru greci, dupa reusita lui Quintana (a€™8).
AGONIE SI EXTAZ. In fata unui posibil esec rusinos, ""cainii"" insa au reactionat imediat, Claudiu Niculescu egaland dupa o centrare a lui Danciulescu (a€™18). Gazdele au incercat sa compenseze lipsa de tehnica prin viteza si forta, insa nu au reusit sa profite de ""bulevardul"" din stanga apararii dinamoviste, lasat liber de Pulhac. Cuplul ""N&D"" s-a completat si Danciulescu a punctat pentru 2-1, in urma unui contraatac-scoala (a€™25), iar Niculescu a realizat dubla zece minute mai tarziu (a€™35), cu un sut la coltul scurt. De aici Dinamo a facut greseala de a se relaxa prematur, si acelasi Quintana a facut 3-2 (a€™45). Partea a doua a adus ratari dinamoviste, aceeasi relaxare, dar si golul de 3-3, reusit de Kazakis (a€™66), dupa o greseala colectiva a apararii. Desi grecii au mai dat emotii, Pulhac a inchis tabela pe final (a€™84). (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.