Un numar de 90 de firme producatoare de textile, confectii si pielarie si-au anuntat participarea la cea de-a zecea editie a Expozitiei Internationale Modexpo, gazduita de complexul Romexpo. Expozitia se va desfasura in perioada 21-24 septembrie si s
Un numar de 90 de firme producatoare de textile, confectii si pielarie si-au anuntat participarea la cea de-a zecea editie a Expozitiei Internationale Modexpo, gazduita de complexul Romexpo. Expozitia se va desfasura in perioada 21-24 septembrie si se va intinde pe o suprafata de 8000 de metri patrati. Din cele 90 de firme participante, 72 sunt romanesti si restul din alte noua tari, precum Austria, Bulgaria, India, Italia si Marea Britanie. In aceeasi perioada, va avea loc la Romexpo si Expozitia Internationala de Produse Cosmetice Cosmetic Beauty Hair, ajunsa la editia a 12-a. La acest eveniment vor participa 100 de firme, dintre care 91 romanesti. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.