Jucatorii Jiului Petrosani se spovedesc la preot inaintea fiecarui meci pe care il disputa si sustin ca acest lucru ii ajuta sa obtina rezultate mai bune in campionat, informeaza Mediafax. Fotbalistii au facut un adevarat ritual din a se confesa preo
Jucatorii Jiului Petrosani se spovedesc la preot inaintea fiecarui meci pe care il disputa si sustin ca acest lucru ii ajuta sa obtina rezultate mai bune in campionat, informeaza Mediafax. Fotbalistii au facut un adevarat ritual din a se confesa preotului Gabriel Bulf, considerat cel mai apropiat duhovnic al clubului. Sfaturile primite, dar si lucrurile sfintite pe care jucatorii le primesc de la acesta, au dat roade, jucatorii antrenorul Florin Marin fiind neinvinsi de trei etape, ei detronand liderul CFR Cluj chiar in ultima runda, printr-un egal obtinut pe terenul acestuia. "E adevarat ca tin legatura cu jucatorii si ei vin cu incredere la mine", a afirmat preotul Bulf, care este nelipsit de la meciurile de pe teren propriu ale formatiei din Petrosani. Jucatorii au anuntat ca vor merge la biserica si inaintea partidei cu Otelul Galati, programata sambata, in etapa a 7-a a Ligii I. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.