Avocatul principalului suspect din cazul dublului asasinat ce a avut loc, in decembrie 2004, la farmacia Thea sustine ca expertiza urmei de pantof gasita pe tejgheaua farmaciei din Brasov nu ar apartine clientului sau. "Concluziile arata ca urma ar
Avocatul principalului suspect din cazul dublului asasinat ce a avut loc, in decembrie 2004, la farmacia Thea sustine ca expertiza urmei de pantof gasita pe tejgheaua farmaciei din Brasov nu ar apartine clientului sau. "Concluziile arata ca urma ar putea fi intre marimea 42 si 44. Din cate se stie si chiar Alexandru Diaconescu a spus, el poarta la papuc 45 sau 46, depinde de incaltaminte. In mod sigur aceasta expertiza ii este favorabila", a declarat Ovidiu Vaduva. Rezultatul expertizei efectuate la Cluj a ajuns ieri la dosarul cauzei, specialistii concluzionand ca urma de pantof se incadreaza intre marimea 42 si 44 si, prin urmare, este posibil sa nu apartina lui Diaconescu.
In alta ordine de idei, sedinta de ieri a procesului in care Alexandru Diaconescu este judecat pentru crima a fost amanata pentru 11 octombrie la cererea apararii, care a solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea dosarului intr-un alt judet. Avocatii lui Diaconescu nu vor ca procesul sa se desfasoare in judetul Brasov, motivand ca inculpatului i s-a creat o imagine negativa acolo.
Cu toate acestea, potrivit Mediafax, Alexandru Diaconescu a reusit sa se angajeze la o firma de amenajari interioare, dupa mai bine de un an de cand isi cauta un loc de munca. "De doua saptamani lucrez la o firma de amenajari interioare. Sunt optimist in ceea ce priveste finalul procesului. Intotdeauna am fost increzator", a spus Diaconescu. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.