Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, ieri, ca ministrul Justitiei, Monica Macovei va trebui sa iasa in fata opiniei publice, dupa raportul de tara, "si sa spuna daca nu cumva a facut acte de politie politica in perioada in care era procuror", sugera
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, ieri, ca ministrul Justitiei, Monica Macovei va trebui sa iasa in fata opiniei publice, dupa raportul de tara, "si sa spuna daca nu cumva a facut acte de politie politica in perioada in care era procuror", sugerand ca detine documente in acest sens. "O rog pe Monica Macovei sa fie foarte atenta, pentru ca in perioada urmatoare, dupa raportul de tara, va trebui sa iasa in fata opiniei publice si sa spuna daca nu cumva a facut acte de politie politica in perioada in care era procuror. Ii mai spun ca, daca nu va fi onorabila, o vom ajuta, asa cum il vom ajuta si pe Traian Basescu", a declarat Voiculescu intr-o conferinta de presa. Intrebat cum o va ajuta pe Monica Macovei sa isi aminteasca de perioada in care ar fi facut acte de politie politica, liderul PC a aratat ca are documente in acest sens. "De multe ori, dosarele palesc in fata documentelor. Daca nu isi aduce aminte, avem de gand sa i le aratam", a mai spus presedintele conservatorilor. El a declarat ca motivul pentru care nu publica acum documentele incriminatoare pe care le detine in legatura cu Monica Macovei este acela ca nu vrea ca "UE sa vada ca in Romania exista un ministru al Justitiei care a facut acte de politie politica". "De dragul Romaniei nu va spun acum", a raspuns Voiculescu ziaristilor. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.