Presedintele Basescu le-a amintit, ieri, noului vicepresedinte si noilor membri ai Plenului Consiliului Concurentei ca a rugat, in 2005, aceasta institutie sa priveasca mai atent la piata petrolului si le-a solicitat sa tina cont de cererea sa. "In p
Presedintele Basescu le-a amintit, ieri, noului vicepresedinte si noilor membri ai Plenului Consiliului Concurentei ca a rugat, in 2005, aceasta institutie sa priveasca mai atent la piata petrolului si le-a solicitat sa tina cont de cererea sa. "In prezenta presedintelui Traian Basescu, a avut loc la Palatul Cotroceni, ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de vicepresedinte al Plenului Consiliului Concurentei, pentru un mandat de cinci ani, de catre Alexe Gavrila, si in functia de membru al Plenului Consiliului Concurentei de catre Jozsef Nandor Nemeny si Stefan Neagoe, de asemenea pentru un mandat de cinci ani", se arata in comunicatul de la Cotroceni. "Va asigur ca dau o atentie deosebita functionarii acestei institutii. Si fac o mica remarca: anul trecut am avut rugamintea catre Consiliul Concurentei sa priveasca mai atent la piata petrolului. Poate vreunul dintre dumneavoastra veti fi implicati in supravegherea acestei piete si v-as ruga sa tineti cont de solicitarea pe care am facut-o oficial inca de anul trecut", a afirmat presedintele Romaniei. Seful statului "a remarcat aprecierile de care s-a bucurat Consiliul Concurentei in ultimul an si jumatate, depasind problemele semnalate anterior in toate evaluarile Comisiei Europene", precizeaza Administratia Prezidentiala. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.