Peste 6.000 de persoane le-au condus, ieri, pe ultimul drum, pe cele 13 persoane care au murit in accidentul produs joia trecuta, in apropierea municipiului Barlad. Inca de la prima ora a diminetii, sicriele au fost scoase in curtea bisericii pentru
Peste 6.000 de persoane le-au condus, ieri, pe ultimul drum, pe cele 13 persoane care au murit in accidentul produs joia trecuta, in apropierea municipiului Barlad. Inca de la prima ora a diminetii, sicriele au fost scoase in curtea bisericii pentru ca prietenii, rudele si locuitorii Onestiului sa le poata aduce un ultim omagiu celor 13 persoane care si-au pierdut viata, slujba de inmormantare de la Cimitirul Recea fiind tinuta de un sobor de 13 preoti. Locuitorii municipiului Onesti au creat un site www. drumulsprerai.ro, unde toti cei care doresc pot exprima parerile de rau, opiniile si condoleantele. Politistii si jandarmii au asigurat ordinea si fluenta circulatiei pe toata durata deplasarii convoiului prin oras. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.