Micuta familie a poloului romanesc, singurul sport masculin de echipa din tara care are, la aceasta ora, o sansa reala sa fie prezent la Jocurile Olimpice din China, s-a decis sa faca totul pentru a obtine, in premiera, organizarea turneului de calif
Micuta familie a poloului romanesc, singurul sport masculin de echipa din tara care are, la aceasta ora, o sansa reala sa fie prezent la Jocurile Olimpice din China, s-a decis sa faca totul pentru a obtine, in premiera, organizarea turneului de calificare la intrecerile care se vor derula peste doi ani sub egida celor cinci cercuri ingemanate. Si cum delegatii LEN au apreciat pozitiv recenta organizare a Euro 2006 de juniori in modernul bazin construit la Oradea (foto), sansele Romaniei de a obtine un nou turneu de anvergura s-au marit considerabil, chiar daca bazele din tara sunt la pamant. De altfel, presedintele FRP, George Gaita, a si inceput sa faca lobby in acest sens, discutand la Europenele de la Belgrad cu mai multi oficiali de rang inalt din structurile forului international de specialitate pentru a-i convinge sa ne acorde acest privilegiu. Cum performantele poloului romanesc au inceput sa curga pe banda rulanta, reprezentativa pregatita de Vlad Hagiu intrand din nou in lumea buna, cu sanse de a prinde chiar un loc pe podiumul continental, oficialii LEN si FINA considera justificata doleanta presedintelui FRP, si au lasat sa se inteleaga ca Romania va fi un concurent serios in lupta pentru organizarea turneului din septembrie 2007 sau a celui din 2008. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.