Dupa o serie de cinci victorii consecutive in tot atatea meciuri, CFR Cluj s-a impiedicat atunci cand se astepta mai putin, iar semiesecul de sambata dupa amiaza i-a detronat deja pe elevii lui Dorinel Munteanu de pe primul loc. "Minerii" au dovedit
Dupa o serie de cinci victorii consecutive in tot atatea meciuri, CFR Cluj s-a impiedicat atunci cand se astepta mai putin, iar semiesecul de sambata dupa amiaza i-a detronat deja pe elevii lui Dorinel Munteanu de pe primul loc. "Minerii" au dovedit din primele minute ca nu au venit la plimbare la Dej, amenintand din start poarta gazdelor. Dulcea a deschis scorul in minutul 18, dintr-o lovitura libera, apoi Clujul a pus stapanire pe joc si a pornit cursa de urmarire. Nu a reusit decat egalarea, dar oficialii ardeleni nu erau suparati la final. "Ghinionul nostru cu Jiul continua. Portarul lor merita o ciocolata in plus pentru prestatia lui de astazi", a spus Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, ironizandu-l pe Multescu, care si-a salvat in repetate randuri echipa in meciul de sambata si care este recunoscut pentru problemele sale cu greutatea. Arpad Paszkany a mai spus ca remiza din meciul cu Jiul "nu este un capat de tara" si s-a declarat convins de faptul ca CFR Cluj va reveni in scurt timp pe primul loc in clasament. Si presedintele executiv al ardelenilor, Iuliu Muresan, a pus pe seama ghinionului faptul ca CFR nu a reusit sa obtina toate cele trei puncte in partida de sambata. "Am avut ghinion cu carul. Noi am avut foarte multe ocazii, iar Jiul a avut o zi de gratie: a marcat la singura sa ocazie", a comentat Muresan. Antrenorul echipei clujene, Dorinel Munteanu, s-a declarat foarte nemultumit de rezultat. "Noi am avut foarte multe ocazii, iar Jiul s-a cantonat in aparare si a fost dificil sa penetram defensiva lor. Au fost si lucruri bune, pe care le vom analiza maine. Eu n-am jucat pentru ca nu am vrut. Le-am dat si altora sansa sa evolueze", a spus Munteanu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.