Patronul giulestean a acuzat gruparea din Ghencea la finele meciului cu FC Vaslui, scor 2-0, sugerand ca stelistii au fost ajutati de brigada de arbitri la jocul cu FC Arges, in timp ce Gigi Becali a spus despre Copos ca este comunist. Victoria

Patronul giulestean a acuzat gruparea din Ghencea la finele meciului cu FC Vaslui, scor 2-0, sugerand ca stelistii au fost ajutati de brigada de arbitri la jocul cu FC Arges, in timp ce Gigi Becali a spus despre Copos ca este comunist.

Victoria asupra gruparii vasluiene a trecut aproape neobservata de patronul Rapidului, acesta preferand sa ironizeze Steaua, declarand despre gruparea campioana ca plateste arbitri pentru a castiga.
ACUZE. ""Imi pare rau de argeseni si pentru fratii Penescu, insa aceasta afacere care este fotbalul e grea. Steaua a umblat anul trecut cu bani la jucatori, acum umbla cu bani la arbitri. Un om bine informat mi-a spus ca a fost penalty in favoarea lui FC Arges. Sezonul trecut, cu Vasluiul, jumatate de echipa a fost pe «burta»"", a declarat George Copos la sfarsitul partidei cu FC Vaslui, castigata de ""alb-visinii"" cu 2-0.
REACTIE. La randul sau, patronul Stelei, Gigi Becali, a luat pozitie vizavi de declaratiile fostului vicepremier: ""Comunistii sunt disperati ca nu mai pot s-o fure pe Steaua si ca pierd teren. La Pitesti a fost arbitraj corect. Steaua nu mai poate fi furata. Acum, comunistii sunt orbiti, le fuge terenul de sub picioare"".
CRESTERE. Referitor la revansa din fata Vasluiului, antrenorul vicecampioanei, Razvan Lucescu, s-a aratat multumit. ""A fost o perioada foarte grea, dar acum putem fi optimisti ca vom creste. Scorul putea fi mai mare"", a declarat Lucescu jr, care a mai mentionat, referitor la arbitraj, ca echipa sa a fost dezavantajata din nou: ""Au fost doua penalty-uri neacordate pentru noi in prima repriza. Un hent si un fault clar la Viorel Moldovan. Noi avem meci de meci probleme de arbitraj, dar intr-un viitor apropiat se vor intoarce aceste greseli si in favoarea noastra"".

SE VEDE CAMPION


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.