Dupa ce in etapa trecuta, oltenii au fost umiliti in propriul fief de Dinamo, bistritenii le-au administrat acelasi numar de goluri elevilor lui Ovidiu Stanga. DEZASTRU. Asa cum incepuse partida, nimeni nu se astepta la scorul inregistrat pe tabela.
Dupa ce in etapa trecuta, oltenii au fost umiliti in propriul fief de Dinamo, bistritenii le-au administrat acelasi numar de goluri elevilor lui Ovidiu Stanga.
DEZASTRU. Asa cum incepuse partida, nimeni nu se astepta la scorul inregistrat pe tabela. Craiova a punctat destul de repede prin australianul Mitchell in minutul 11. Pana la pauza insa, bistritenii au revenit si au reusit sa puncteze de doua ori, prin Nalati, care a transformat un penalty in minutul 19, si Zaharia, in chiar ultima faza a primei reprize. In partea a doua a jocului, Zaharia mai puncteaza o data in minutul 59, dupa un sut inselator. Ultimul gol este opera lui Negrean, care la trei minute dupa ce a fost introdus pe teren a inscris un gol norocos, mingea pe care a vrut s-o centreze lovind bara laterala si intrand in poarta nefericitului Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.