Atacurile de la 11 septembrie au provocat moartea a aproape 3.000 de persoane, printre care si romani. La cinci ani de la cel mai sangeros atentat din istorie, numarul victimelor continua sa creasca. Este vorba insa despre victime indirecte, care au

Atacurile de la 11 septembrie au provocat moartea a aproape 3.000 de persoane, printre care si romani. La cinci ani de la cel mai sangeros atentat din istorie, numarul victimelor continua sa creasca. Este vorba insa despre victime indirecte, care au fost expuse la radiatiile toxice emanate de ruinele turnurilor gemene.

O tara sub teroare, o lume ingrozita, mii de victime si o noua ordine mondiala sunt cateva dintre efectele ""la prima mana"" ale atacurilor de la 11 septembrie. Americanii se pregatesc azi pentru a cincea aniversare a celui mai sangeros atentat din lume. In vreme ce la Ground Zero se depun flori si se rostesc rugaciuni in memoria victimelor, zeci, daca nu sute de oameni se pregatesc sa moara ucisi, la randul lor, de atentatorii care au pilotat trei avioane de pasageri drept in centrii nervosi ai SUA. Ei sunt victimele colaterale ale atentatelor de la 11 septembrie. Sunt muncitorii care au lucrat la degajarea zonei unde se inaltau turnurile gemene.

CLICK PE IMAGINE PENTRU A MARI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.