Directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala, a dezvaluit ca gruparea din B-dul Ghencea a solicitat deja celor de la Real Madrid 10.000 de bilete pentru confruntarea din etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, de la 1 noiembrie. Desi primul
Directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala, a dezvaluit ca gruparea din B-dul Ghencea a solicitat deja celor de la Real Madrid 10.000 de bilete pentru confruntarea din etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, de la 1 noiembrie.


Desi primul meci din grupe va avea loc miercuri, la Kiev, cu Dinamo, oficialii campionilor pregatesc deja si celelalte partide. Astfel, avand in vedere si numeroasa comunitate de romani din Madrid, clubul Steaua a cerut 10.000 de bilete pe stadionul Santiago Bernabeu. Site-ul oficial al lui Dinamo Kiev anunta ieri ca fundasul marocan Badr El Kaddouri este incert pentru intalnirea de miercuri seara.
BONUS. In urma oficializarii bugetului Ligii Campionilor, publicat ieri pe site-ul UEFA, Steaua are asigurat un bonus de 4,4 milioane de euro pentru accesul in aceasta faza si pentru fiecare din cele sase meciuri pe care le va disputa. La aceasta suma s-ar putea adauga alti bani, in functie de punctele pe care echipa din Ghencea le va obtine. Steaua va primi si o cota din drepturile tv, aproximativ un milion de euro, iar daca va vinde toate biletele tiparite pentru cele trei partide de pe teren propriu, va castiga alte aproximativ 2,2 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.