Secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, Paul Victor Dobre (foto), a fost ranit usor, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce masina de serviciu cu care se indrepta spre Arad, pentru instalarea noului prefect, a fost implicata intr-un acci
Secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, Paul Victor Dobre (foto), a fost ranit usor, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce masina de serviciu cu care se indrepta spre Arad, pentru instalarea noului prefect, a fost implicata intr-un accident rutier. Secretarul de stat era intr-un autoturism Audi, condus de un agent principal, in varsta de 29 de ani, angajat al Ministerului Administratiei si Internelor. Masina avea ca antemergator un echipaj al IPJ Hunedoara, cu semnalele acustice si luminoase in functiune. La un moment dat, autoturismul in care era Dobre a derapat si a acrosat un TIR care venea din sens opus. In urma impactului, Victor Dobre a fost ranit, el fiind transportat la Spitalul Judetean Deva, unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Conform unor surse medicale, citate de Mediafax, Dobre a suferit o fractura de clavicula. Secretarul de stat a parasit spitalul ieri dimineata, el plecand la Arad, pentru a participa la instalarea noului prefect al judetului. Victor Dobre a declarat ca a fost singurul ranit, fiind lovit in zona claviculei si, din aceasta cauza, a fost transportat la Deva intr-un spital, pentru a primi ingrijiri medicale. "Nu stiu exact cum s-a intamplat accidentul, insa eu cand sunt in deplasari vorbesc foarte mult la telefon. Am fost singurul ranit, iar medicii spun ca am probeleme cu clavicula", a, spus citat de Mediafax, Dobre. Secretarul de stat a mai precizat ca se simte bine si ca urmeaza sa fie supus si altor investigatii medicale. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.