Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a aratat satisfacut de victoria Nationalei in Albania, mai ales ca a reusit astfel sa stopeze orice discutie legata de o eventuala demitere a lui Piturca. "Am obtinut o victorie foarte importanta in economia campanie
Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a aratat satisfacut de victoria Nationalei in Albania, mai ales ca a reusit astfel sa stopeze orice discutie legata de o eventuala demitere a lui Piturca. "Am obtinut o victorie foarte importanta in economia campaniei de calificare. Nu s-a pus sub nici o forma problema demiterii selectionerului in cazul unui pas gresit", a spus Sandu, care a anuntat ca "daca ne calificam, indiferent de pe ce pozitie, jucatorii nostri vor primi doua milioane de euro". Ionut Lupescu, director general al FRF, a declarat ca, in meciul de la Tirana, Romania a obtinut o victorie foarte importanta, semnificative fiind trei puncte castigate. "A fost o victorie foarte importanta. Este important ca am castigat cele trei puncte puse in joc in meciul cu Albania. Vreau sa subliniez ca in meciurile din grupa noastra de calificare vor fi echipe care vor lasa puncte la Tirana, vor pierde puncte in deplasarea din Albania. Cred ca fotbalistii romani au aratat, mai ales in a doua parte a meciului, ca isi doresc mult sa castige. Ei au jucat mult pe poarta, am avut ocazii bune. Dar, cele mai importante sunt cele trei puncte obtinute aici", a declarat Lupescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.