UTA a anuntat ca a ajuns la un acord verbal cu atacantul Sabin Ilie, care urma sa semneze aseara un contract pe doi ani, iar astazi jucatorul va efectua vizita medicala la INMS. "M-am saturat sa tot joc printre straini, iar faptul ca Marius Lacatus e
UTA a anuntat ca a ajuns la un acord verbal cu atacantul Sabin Ilie, care urma sa semneze aseara un contract pe doi ani, iar astazi jucatorul va efectua vizita medicala la INMS. "M-am saturat sa tot joc printre straini, iar faptul ca Marius Lacatus este antrenor la Arad a contat foarte mult in alegerea mea", a spus fotbalistul in varsta de 31 de ani, care a fost coechipier cu Lacatus la Steaua. Sabin Ilie s-a intors recent din China, unde a jucat in Liga a II-a, iar prin parafarea contractului cu UTA a bifat a 16-a echipa din cariera sa de 12 ani. Antrenorul aradenilor incearca sa-l readuca pe Ilie cel mic la forma care l-a consacrat, dupa ce acelasi lucru l-a reusit la Arad cu un alt ratacitor al fotbalului romanesc, Bogdan Mara. Sabin Ilie nu va face parte din lotul cu care UTA va infrunta pe Dinamo, duminica, la Bucuresti. Altfel, "textilistii" au sustinut ieri, la Moneasa, un meci amical care a pus capat cantonamentului efectuat in statiune pe durata intreruperii campionatului. UTA a invins cu 5-0 pe National Sebis, din Divizia D, golurile fiind marcate de Mara (65, 67), Balint (73) Miloslavljevic (77) si Cotan (81). Marius Lacatus a inceput meciul cu formula D. Tudor - I. Balan, Ad. Rusu, Costisor, Vasilijevic - Nadaban, Jancovic, Iulian Stefan, Simion - Apostu, Hora. Au mai evoluat Marne, pe postul de portar, si jucatorii Cotan, Balint, Tudose, Chirita, Radu Anca, Oncica, Miloslavljelici, Mara si Danalache. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.