Principalele contracandidate ale Romaniei in cursa pentru Euro 2008 s-au impus miercuri seara cu acelasi scor, 3-0. ""Portocalele"" au trecut de nationala Belarusului, in timp ce vecinii de la sud au invins Slovenia. Olanda a dres busuiocul dup

Principalele contracandidate ale Romaniei in cursa pentru Euro 2008 s-au impus miercuri seara cu acelasi scor, 3-0. ""Portocalele"" au trecut de nationala Belarusului, in timp ce vecinii de la sud au invins Slovenia.

Olanda a dres busuiocul dupa meciul mai slab de acum cateva zile, cand a castigat doar cu 1-0 in fata Luxemburgului. Selectionerul Marco van Basten a facut cateva schimbari in echipa, titularizandu-i pe Van Bronckhorst, Sneijder si De Jong, iar jocul Olandei a fost altul. Totusi, jucatorul-cheie al partidei de la Eindhoven a fost Robin Van Persie. Atacantul lui Arsenal a deschis scorul in minutul 32, dupa un corner executat de Sneijder, apoi a marit avantajul batavilor in urma unui sut plasat pe langa Hamutovski. Van Persie a fost coautor si la ultimul gol, cand a centrat din lovitura libera, iar Kuyt a reluat in poarta. ""Suntem multumiti de victorie, iar jocul nostru a fost acceptabil"", a declarat Van Basten. La meciul disputat la Eindhoven a asistat si antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi.
LA SCOR. La patru zile de la egalul cu ""tricolorii"", Bulgaria a invins cu 3-0 Slovenia. Selectionerul Hristo Stoicikov, aflat in tribune din cauza unei suspendari, nu a putut conta pe mai multi jucatori, printre care si vedeta Dimitar Berbatov. Valeri Bojinov a punctat in minutul 58, printr-un sut de la marginea careului, un minut mai tarziu fiind inlocuit. Martin Petrov (a€™72) si Dimitar Telkiiski (a€™81) au completat tabela. O alta componenta a grupei G, Luxemburg, a pus capat unei serii negative de 26 de infrangeri, prin rezultatul de egalitate, 0-0, cu Letonia, intr-o partida amicala.

ITALIA KO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.