Fostii lideri liberali Valeriu Stoica si Theodor Stolojan vor primi din partea organizatiilor PNL ale Sectoarelor 2 si 5, de care apartin, un ultim avertisment privitor la atitudinea lor critica fata de conducerea formatiunii.

Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a anuntat ca decizia a fost luata ""de comun acord"" in cadrul unei sedinte a liderilor liberali ai Capitalei. ""De mai mult de un an, indiferent ce face partidul, Stoica si Stolojan fie il critica, fie nu ii respecta deciziile, si se constituie intr-un izvor de atacuri impotriva PNL mai abitir decat o face PSD"", a motivat Orban hotararea filialei Bucuresti. El a amintit ca a declarat de mai multe ori ca nu isi doreste excluderea fostilor presedinti PNL, datorita contributiilor lor la succesul partidului in alegeri. ""In cazul in care continua aceasta atitudine de contestare a oricarei decizii a PNL, de atacare sistematica a partidului si a reprezentantilor sai din conducere sau din Guvern, va trebui sa luam solutia care se impune. Stolojan si Stoica va trebui sa atace PNL din exteriorul PNL"", a subliniat Orban.

REPLICA. Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat insa ca nu il intereseaza liderul PNL Bucuresti. ""Domnul Orban nu reprezinta un reper moral in PNL pentru mine. Nu ma intereseaza propunerile lui. Daca membrii PNL din organizatiile teritoriale ale partidului se vor lasa manipulati de domnul Orban, e treaba lor. Nu ma intereseaza domnul Orban"", a spus Stolojan.