Presedintele Basescu i-a trimis ministrului Apararii, Teodor Atanasiu (PNL), o scrisoare in care anunta ca este de acord, in urma recomandarii Comisiei speciale a Presedintiei, cu inceperea urmarii penale in cazul sau, ne-au declarat surse apropiate
Presedintele Basescu i-a trimis ministrului Apararii, Teodor Atanasiu (PNL), o scrisoare in care anunta ca este de acord, in urma recomandarii Comisiei speciale a Presedintiei, cu inceperea urmarii penale in cazul sau, ne-au declarat surse apropiate Cotrocenilor. In epistola intocmita de seful statului nu se mentioneaza nimic despre o eventuala suspendare din functie a ministrului. Presedintele Basescu isi motiveaza scrisoarea spunandu-i liberalului ca nu ar fi firesc sa afle din presa de luarea acestei decizii. In conformitate cu articolul 109 din Constitutie, inceperea urmarii penale in cazul ministrilor atrage dupa sine suspendarea din functie, decretul in acest sens trebuind semnat de seful statului. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.