Vicepresedintele PNL, senatorul Teodor Melescanu, taxeaza propunerea PD de a revizui Constitutia in sensul acordarii unor puteri sporite presedintelui tarii. Prin propria varianta de revizuire, liberalii resping actualul sistem politic, de republica
Vicepresedintele PNL, senatorul Teodor Melescanu, taxeaza propunerea PD de a revizui Constitutia in sensul acordarii unor puteri sporite presedintelui tarii. Prin propria varianta de revizuire, liberalii resping actualul sistem politic, de republica semiprezidentiala, si opteaza pentru republica parlamentara, in cadrul careia seful statului ar urma sa fie primul magistrat al tarii, iar premierul sa detina toate parghiile executive.

Jurnalul National: Domnule senator, la sfarsitul saptamanii trecute si luni am avut parte de o ""revolutie"" in PNL. Mona Musca si Ioan Ghise au fost exclusi din partid, iar Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost schimbati de la conducerea unor comisii din Camera Deputatilor. E doar o coincidenta ca trei din cei patru sunt adversari declarati ai premierului Tariceanu?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.