Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat intr-un interviu acordat presei albaneze ca selectionata condusa de Victor Piturca trebuie sa obtina un rezultat bun la Tirana, pentru a trece peste semiesecul din partida cu Bulgaria, informeaza Rompres. "E
Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat intr-un interviu acordat presei albaneze ca selectionata condusa de Victor Piturca trebuie sa obtina un rezultat bun la Tirana, pentru a trece peste semiesecul din partida cu Bulgaria, informeaza Rompres. "Echipa noastra a jucat bine in fata Bulgariei, dar nu suntem multumiti de rezultat. Este pacat ca am incasat doua goluri atat de usor, insa mai sunt inca 11 meciuri de disputat si trebuie sa ne concentram mai mult, nu asa cum am facut in meciul de sambata. Am comis multe greseli si asta din cauza faptului ca jucatorii au fost putin prea relaxati pe finalul jocului. Nu s-a mai intamplat in istoria nationalei noastre sa fie egalata dupa ce a condus cu 2-0", a spus Sandu. "In privinta meciului cu Albania, speram ca de aceasta data lucrurile sa ne fie favorabile si sa obtinem o victorie. Insa fotbalul albanez a progresat mult in ultimii ani si ma astept la un meci dificil la Tirana, dar sunt increzator ca il vom castiga", a mai spus Sandu, care le-a urat albanezilor ca, dupa meciul cu Romania, "sa obtina numai victorii" pe teren propriu in preliminariile EURO 2008. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.