Antrenorul giulestean Razvan Lucescu (foto) are la dispozitie la antrenamentele din aceste zile de la ProRapid doar 11 din cei 26 de jucatori din lot, restul sunt fie convocati la echipele nationale, fie accidentati, aflati in curs de refacere sau ex
Antrenorul giulestean Razvan Lucescu (foto) are la dispozitie la antrenamentele din aceste zile de la ProRapid doar 11 din cei 26 de jucatori din lot, restul sunt fie convocati la echipele nationale, fie accidentati, aflati in curs de refacere sau exclusi din lotul echipei mari. Rapid are in acest moment trei fotbalisti in lotul echipei nationale de seniori a Romaniei pentru partida cu Albania (Danut Coman, Valentin Badoi si Vasile Maftei), trei in lotul selectionatei de tineret pentru intalnirea cu Germania (Mihai Minca, Marius Constantin si Cristian Sapunaru) si unul in prima reprezentativa a Australiei pentru partida cu formatia Kuweitului (Ryan Griffiths). Conform site-ului oficial al gruparii giulestene, de la antrenamente mai lipsesc Ciprian Vasilache, care a fost exclus din lot de Razvan Lucescu si trimis la echipa a doua a clubului, Romeo Stancu, accidentat, si Ionut Stancu, operat saptamana trecuta de apendicita. Grupul indisponibililor este completat de jucatorii care au suferit accidentari in trecut si acum urmeaza programe separate de pregatire: Marius Maldarasanu, Mugurel Buga, Valentin Negru, Costin Lazar si Ionut Mazilu, ultimul aflandu-se la clinica Isokinetic din Bologna. In aceste conditii, Razvan Lucescu se vede obligat sa efectueze antrenamente doar cu unsprezece jucatori, dintre care doi portari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.