Reprezentativa de tineret Under 21 a reusit o singura calificare la un turneu final, din 15 prezente in preliminarii, si acela disputat la Bucuresti. Antrenor era Victor Piturca, iar printre cei mai reprezentativi jucatori se numarau Lobont, Contra,
Reprezentativa de tineret Under 21 a reusit o singura calificare la un turneu final, din 15 prezente in preliminarii, si acela disputat la Bucuresti. Antrenor era Victor Piturca, iar printre cei mai reprezentativi jucatori se numarau Lobont, Contra, Fl. Petre, Danciulescu, Trica sau regretatul Catalin Haldan.

UMILINTA. Acum, am invins la debut Irlanda de Nord, 3-0, iar aseara am jucat meciul decisiv pentru calificarea in faza urmatoare in deplasare, cu Germania, echipa pe care nu am invins-o niciodata la acest nivel. Am pierdut din pacate, scor 3-0. Inca o calificare ratata, mai ales ca aveam si sansa egalului, dupa ce Germania a invins cu doar 3-2 Irlanda de Nord. Insa totul s-a sfarsit cu o umilinta specifica fotbalului nostru la nivel de echipe nationale in ultimii ani. Nemtii au deschis scorul repede, prin Gomez (a€™10), apoi l-au majorat prin Helmes (a€™18). Dezastrul l-a reusit acelasi Helmes (a€™38), nu inainte ca Sapunaru sa fie eliminat (a€™30). Dupa pauza, gazdele au preferat spectacolul. Golul lui Radu Stefan (a€™74) i-a enervat insa, iar Castro (a€™79) si Hunt (a€™86) au desavarsit umilinta. Antrenorul Emil Sandoi a folosit urmatoarea formatie: Minca - Sapunaru, Moti, M. Constantin, Pulhac - Prepelita (a€™43 R. Stefan), Herea (a€™60 Ropotan), Florescu, Keseru (a€™77 Chiacu) - Surdu, A. Cristea. Dupa acest esec, aproape sigur tehnicianul reprezentativei de tineret va fi inlocuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.