Cluburile Steaua si Dinamo se vor infrunta la finalul saptamanii, sambata, in prima etapa a Ligii Nationale de handbal masculin, iar duminica in Divizia Nationala de rugby, la ultima partida anuntandu-si prezenta si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Cluburile Steaua si Dinamo se vor infrunta la finalul saptamanii, sambata, in prima etapa a Ligii Nationale de handbal masculin, iar duminica in Divizia Nationala de rugby, la ultima partida anuntandu-si prezenta si premierul Calin Popescu Tariceanu. Noul sezon din Liga Nationala de handbal masculin va debuta sambata, prima etapa programand derby-ul dintre castigatoarea editiei 2005/2006 a Challenge Cup, Steaua Bucuresti, si vicecampioana Dinamo Bucuresti. Meciul va avea loc la ora 19. Duminica, derby-ul dintre Steaua si Dinamo se va relua, dar pe terenul de rugby, intr-un meci contand pentru etapa a cincea a Diviziei Nationale, seria I. Gazda va fi formatia dinamovista, meciul urmand sa se desfasoare pe Stadionul Victoria, de la ora 17, si sa fie transmis in direct de TV Sport. Tot la finalul saptamanii va avea loc prima etapa a Ligii Nationale de handbal feminin, in cadrul careia atrag atentia doua partide, ambele transmise de TV Sport. Sambata, la ora 17.00, va avea loc meciul dintre campioana Rulmentul Brasov si HC Zalau, iar duminica, Tomis Constanta va primi vizita formatiei Oltchim Ramnicu Valcea (ora 19.00), intr-o confruntare care ii va opune pe antrenorii nationalei de senioare, Dumitru Musi si Gheorghe Tadici. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.