Apa potabila din Parlament nu este corespunzatoare normelor legale, buletine de analiza comandate de administratorii Senatului, dar contestate de cei ai Camerei Deputatilor atragand atentia asupra depasirii parametrilor admisi la plumb si fier. BULE
Apa potabila din Parlament nu este corespunzatoare normelor legale, buletine de analiza comandate de administratorii Senatului, dar contestate de cei ai Camerei Deputatilor atragand atentia asupra depasirii parametrilor admisi la plumb si fier.
BULETINE DE ANALIZE. Pentru ca angajatii s-au plans de depunerile din apa potabila, administratorii Senatului au comandat, in perioada februarie-mai buletine proprii de analiza a apei potabile din Parlament. Potrivit secretarului general al Senatului, Dan Vasiliu, aceste expertize au fost comunicate administratiei Camerei Deputatilor, ei gestionand, de altfel, si raspunderea pentru intreg Palatul Parlamentului. ""Este vorba despre apa din bazinul de stocare. Parlamentul este alimentat din reteaua municipalitatii, dar, inainte de a ajunge la robinet, apa trece printr-un bazin de depozitare. In momentul in care nivelul din bazin scade, atunci incepe realimentarea si se intampla un fel de balbotare a apei. Din cate inteleg, acel bazin nu a fost curatat niciodata"", a declarat, pentru Mediafax, secretarul Senatului, Dan Vasiliu. El sustine ca a adresat reprezentantilor Camerei Deputatilor si o solicitare privind curatarea bazinului de stocare a apei.
DOZATOARE DE APA. Desi sustin ca rezultatele expertizelor demarate de administratia Senatului nu au fost confirmate de analize similare, administratorii Camerei Deputatilor au montat deja pe holuri dozatoare de apa. ""Am cumparat dozatoare de apa pentru ca asa era civilizat"", a declarat secretarul camerei Georgeta Ionescu, aratand ca nu stie despre ce rezervor de apa face referire omologul sau de la Senat si ca apa din institutie este conforma cu normele legale. (G.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.