Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de ieri cu un avans de 1%, iar titlurile Transelectrica au inregistrat o crestere de 6,8%. Astfel, dupa numai cinci zile de tranzactionare, actiunile Transelectrica au crescut cu aproape 60%. Pretul
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de ieri cu un avans de 1%, iar titlurile Transelectrica au inregistrat o crestere de 6,8%. Astfel, dupa numai cinci zile de tranzactionare, actiunile Transelectrica au crescut cu aproape 60%.
Pretul actiunilor Transelectrica a urcat la 26,7 lei pe unitate, marcand o crestere de 6,8% fata de valoarea de la inchiderea precedenta, de 25 de lei pe titlu. Comparativ cu pretul din oferta publica, incheiata la inceputul saptamanii trecute, de 16,8 lei pe unitate, cotatia a avansat cu 58,92%. Transelectrica a fost cel mai tranzactionat emitent, cu un rulaj de 7,66 de milioane de lei. ""Pretul a atins un nou maxim, de 27 lei pe unitate, dar consider ca actiunile sunt inca subevaluate, astfel ca mai au potential de crestere semnificativ"", a declarat Liviu Avram, broker la Prime Transaction.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.