Un ministru al Guvernului britanic a crezut ca face bine plasand pe un site al ministerului sau un proiect de actiune politica al ministerului sau, dar a fost ridiculizat rapid de farsori care au deformat textul documentului, informeaza Rompres. Pasi
Un ministru al Guvernului britanic a crezut ca face bine plasand pe un site al ministerului sau un proiect de actiune politica al ministerului sau, dar a fost ridiculizat rapid de farsori care au deformat textul documentului, informeaza Rompres. Pasionat de Internet si de tehnologiile comunicarii, ministrul Mediului, David Miliband, considerat drept unul dintre elementele cele mai stralucite ale Cabinetului Blair, a plasat pe site-ul ministerului sau un proiect de contract asupra mediului, schitand liniile generale ale responsabilitatilor care revin publicului, Guvernului si intreprinderilor. Dar administratorii site-ului s-au vazut nevoiti sa-l suspende dupa ce peste 170 de ciberfarsori au denaturat documentul adaugandu-i pasaje insolite care i-au dat continutului o tenta ridicola. Astfel, un titlu care la origine era "Care sunt partile contractului asupra mediului?" s-a transformat in "Unde se sarbatoreste incheierea contractului asupra mediului? Pot sa vin acolo? Vor fi si prajituri? Ura! "La intrebarea "Cu ce ar putea semana un contract al mediului despre energie?", un altul raspunde: "Va semana cu chipul meu? Cu frumosul meu chip?" Iar la delicata intrebare "Care mijloace ar putea fi aplicate pentru a realiza contractul asupra mediului?" se putea citi raspunsul: "O sabie, un agitator organic de iaurt, o sticla veche cu lesie lichida". In lista obligatiilor cetatenilor pentru apararea mediului, unul dintre farsori a strecurat: "Sa plateasca o mare parte din venitul lor Guvernului si sa nu vada o mare ameliorare a nivelului lor de trai". Un purtator de cuvant al ministerului a declarat ca nu a fost vorba decat de o experienta si ca administratia va veghea sa intareasca securitatea site-ului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.