Presedintele Romaniei a fost prezent sambata seara in tribuna oficiala a Stadionului "Farul" si a urmarit partida cu Bulgaria alaturi de premierul Calin Popescu-Tariceanu, de seful FRF, Mircea Sandu, si de cel al LPF, Dumitru Dragomir (fiica sa cea m
Presedintele Romaniei a fost prezent sambata seara in tribuna oficiala a Stadionului "Farul" si a urmarit partida cu Bulgaria alaturi de premierul Calin Popescu-Tariceanu, de seful FRF, Mircea Sandu, si de cel al LPF, Dumitru Dragomir (fiica sa cea mica, Elena Basescu, a stat in tribuna, impreuna cu fostul consilier prezidential Elena Udrea). Daca inainte de partida pronosticase un 2-0 pentru Romania (n.r. - "Am vrut sa zic 3-0, dar m-am gandit ca sunt vecinii nostri si n-as vrea sa-i batem chiar asa de rau", a spus presedintele inainte de meci), Basescu a fost dezamagit de rezultatul final. "Am avut 2-0 si imi vine greu sa cred ca ne-au egalat bulgarii. Nu stiu ce s-a intamplat cu echipa noastra. Sunt suparat, dar oricum mai avem sanse de calificare", a declarat Basescu in momentul in care a parasit arena de pe Litoral. Si Tariceanu considera ca Romania pastreaza sanse de calificare: "Regret ca, dupa ce am avut meciul in mana, bulgarii au rasturnat situatia. Sansele nu cred ca sunt anihilate complet. Jucatorii trebuie sa lupte in continuare". Initial, Traian Basescu trebuia sa vada meciul insotit de Gheorghi Parvanov, presedintele Bulgariei, insa acesta din urma a renuntat sa mai vina in Romania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.