Ministrul liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, continua sa se razboiasca cu consilierul prezidential Adriana Saftoiu. Dupa aparitia neoficiala a informatiei privind acordul Comisiei speciale de la Palatul Cotroceni pentru inceperea urmaririi pen
Ministrul liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, continua sa se razboiasca cu consilierul prezidential Adriana Saftoiu.

Dupa aparitia neoficiala a informatiei privind acordul Comisiei speciale de la Palatul Cotroceni pentru inceperea urmaririi penale impotriva sa, Atanasiu a iesit la atac spunand ca banuieste ca aceasta stire a fost data presei tot ""pe surse de la Palatul Cotroceni"", asa cum s-a intamplat si in trecut. ""Am mai incriminat si data trecuta lucrurile care apar pe surse de la Palatul Cotroceni. Voi astepta pozitia oficiala a Comisiei speciale si a presedintelui si, daca e adevarat, o sa iau pozitia corecta si legala"", a declarat sambata Atanasiu, reluand astfel, fara a da nume de aceasta data, acuzatiile facute la jumatatea lunii iulie, cand sustinea ca stie de la Directia de Informatii Militare ca Adriana Saftoiu da presei ""pe surse"" informatii care sa-l discrediteze. Saftoiu a evitat sa intre intr-o noua disputa cu ministrul liberal, refuzand sa comenteze ultimele declaratii ale acestuia. In schimb, ea a anuntat ca presedintele Traian Basescu va fi cel care va face publice concluziile raportului Comisiei speciale a Presedintiei in cazul Atanasiu, presa urmand sa fie anuntata din timp asupra momentului ales de seful statului in acest sens. Consilierul prezidential nu a dorit sa dea detalii despre continutul raportului, confirmand doar finalizarea acestuia. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.