Dupa succesul pe care l-a avut in randul publicului ""Secretul Mariei"", ""Vocea inimii"", noua telenovela a ANTENEI 1, se anunta un nou hit de audienta.

Realizat pentru Antena 1 de Intact Production, in colaborare cu La Dolce Vita Production, serialul va debuta pe micile ecrane duminica, 10 septembrie. Distributia este exceptionala, printre actori numarandu-se Maria Dinulescu, Ioan Isaiu, Cezara Dafinescu, Alexandru Repan, Marius Bodochi, Viorica Voda, Olga Delia Mateescu.
ACTIUNE. Sidonia (interpretata de Maria Dinulescu) a terminat facultatea si incearca sa-si gaseasca un serviciu. Locuieste cu mama sa, Georgeta (Olga Delia Mateescu), o femeie serioasa si calculata, care vrea sa o determine pe Sidonia sa
urmeze cariera de avocat sau de medic. Cum fiica sa are dificultati in a-si gasi de munca, ii da un ultimatum: urmeaza a doua facultate, Medicina sau Drept, ori se descurca pe cont propriu. Sidonia alege cea de-a doua varianta si se muta cu Oana (Suzana Rosca), prietena ei cea mai buna. Odata instalata acolo, in timp ce-si cauta o slujba de profesoara, se angajeaza chelnerita intr-un bar, in scurt timp insa pierde si acest serviciu. Viata Sidoniei si a Oanei se schimba insa din momentul in care gasesc un pachet de carti de tarot ce a apartinut bunicii Sidoniei si se apuca de ghicit.