""ESTE UN ATARNATOR"" Dupa ce omul de afaceri a declarat ca a platit 50% din suma de 4 milioane de dolari pentru transferurile lui Mazilu, Lazar si Stelian Stancu, presedintele giulestenilor vorbeste despre un act de impostura. Cei trei j

""ESTE UN ATARNATOR""

Dupa ce omul de afaceri a declarat ca a platit 50% din suma de 4 milioane de dolari pentru transferurile lui Mazilu, Lazar si Stelian Stancu, presedintele giulestenilor vorbeste despre un act de impostura.

Cei trei jucatori ai Sportului Studentesc, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu, urmau sa semneze aseara contracte pe patru sezoane cu Rapid.
CONTRAZICERI. Ieri-dimineata, omul de afaceri Nati Meir a declarat ca s-a implicat financiar in tranzactie. ""Jucatorii sunt deja legitimati la Rapid. Au semnat. Eu am platit 50% din suma totala de 4 milioane de dolari"", a declarat Meir, care a mai aruncat o bomba: ""Baiatul meu, in varsta de 15 ani, va fi actionar la Rapid, urmand a detine 12 procente"". Presedintele Dinu Gheorghe nu stia insa de finalizarea tratativelor. ""Pana nu sunt semnate actele si inregistrate la LPF, nu pot sa zic ca totul este finalizat. Din punctul meu de vedere, nu ar mai fi nimic de stabilit"", a spus presedintele ""visiniilor"". Jucatorii ar putea fi prezentati azi intr-o conferinta de presa.
IRONII. ""Vama"" a continuat pe un ton acid la adresa lui Meir: ""Poate e ceva cu Meir si nu este bine sa stiu eu. Dar am auzit ca este un act de impostura. Mai vorbesc multi in numele nostru si nu au nici o calitate, iar acum a aparut si Meir. Poate o sa facem o tribuna oficiala numai cu atarnatori la Rapid"". De altfel, Dinu Gheorghe a reactionat si printr-un comunicat remis pe site-ul oficial al clubului: ""Cu tot respectul pentru un ales al poporului, dar domnul Nati Meir bate campii. Insistenta de a poza in «salvator», vehiculandu-se sume aberante platite de domnul respectiv, nu ne poate duce cu gandul decat ori la o escrocherie, ori la o clinica psihiatrica"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.