Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF i-a audiat ieri pe Ovidiu Petre, mijlocasul lui "Poli" Timisoara, care sustine ca e liber de contract, si pe vicepresedintele gruparii banatene, Emil Rosianu, o decizie in acest caz urmand sa fie lua
Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF i-a audiat ieri pe Ovidiu Petre, mijlocasul lui "Poli" Timisoara, care sustine ca e liber de contract, si pe vicepresedintele gruparii banatene, Emil Rosianu, o decizie in acest caz urmand sa fie luata pe 5 septembrie. La iesirea de la comisie, Rosianu a declarat ca, din punctul sau de vedere, Ovidiu Petre este jucatorul clubului timisoarean. "Noi am luat la cunostinta de cererea jucatorului de a sti care este situatia lui, dar sustinem in continuare ca acesta este sub contract cu Timisoara inca aproape un an si jumatate. Asa ca, din punctul nostru de vedere, nu sunt sanse sa fie declarat liber de contract", a spus Rosianu. Vicepresedintele lui "Poli" a mentionat ca mijlocasul risca sa fie sanctionat de club pentru ca nu s-a prezentat la echipa in ultimele zile. "El este accidentat si nu a fost la antrenamente, dar la echipa n-a ajuns de sapte zile. In aceste conditii exista posibilitatea ca el sa fie amendat de club", a explicat Rosianu, care a precizat ca Steaua nu a inaintat nici o oferta pentru transferul lui Ovidiu Petre. Fotbalistul a revenit in Romania dupa ce s-a tratat la Bologna (Italia), dar a ramas in Bucuresti. Ov. Petre vrea sa joace la Steaua si sustine ca este liber de contract deoarece nu a semnat contractul cu noua societate care a preluat, pentru "Poli" Timisoara, echipa si locul din Liga I.
Stelea mai vrea un an la Otelul
Tot ieri a fost audiat si Bogdan Stelea, care se afla in litigiu cu Otelul Galati. "Am fost chemat la comisie pentru ca Otelul a cerut rezilierea unilaterala a contractului meu. Eu consider ca aceasta reziliere este abuziva si din punctul meu de vedere contractul este in vigoare inca un an", a afirmat Stelea. Intrebat daca isi va continua activitatea, portarul in varsta de 38 de ani a raspuns: "Nu stiu ce o sa se intample, dar au fost incalcate niste reguli care sunt prevazute si in statut. Iar atata timp cat este un litigiu, contractul cu Otelul se deruleaza in continuare. Eu acum nu ma prezint la antrena-mentele echipei. In momentul asta nu am cum, pentru ca sunt in litigiu cu ei si sunt convins ca nu m-ar primi".
Fostul portar al echipei nationale a mentionat faptul ca gruparea din Galati are restante financiare catre el, dar nu a dorit sa dezvaluie suma, sustinand ca aceasta "este confidentiala". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.