Nici mirajul Ligii Campionilor si nici salariile anuale de sute de mii de euro promise de Gigi Becali nu au putut sa-i convinga pe strainii vizati de Steaua sa accepte transferul in Ghencea. Doi fotbalisti francezi de la RSC Charleroi, Fabien Camus (
Nici mirajul Ligii Campionilor si nici salariile anuale de sute de mii de euro promise de Gigi Becali nu au putut sa-i convinga pe strainii vizati de Steaua sa accepte transferul in Ghencea. Doi fotbalisti francezi de la RSC Charleroi, Fabien Camus (mijlocas, 21 de ani) si Cyril Thereau (atacant, 23 de ani), au refuzat oferta venita din partea campionaei Romaniei, a anuntat site-ul oficial al clubului belgian. Sursa citata noteaza ca oficialii celor doua cluburi s-au intalnit duminica seara, dupa ce Charleroi a pierdut in deplasare, scor 1-2 cu KAA Gent, pentru a discuta posibilitatea transferarii celor doi fotbalisti. In acest meci, Thereau a inscris unicul gol al lui Charleroi. De asemenea, Stipe Pletikosa, portarul croat al lui Sahtar Donetk, a anuntat ca nu este interesat de Steaua decat in cazul unui salariu anual de 500.000 de euro, in conditiile in care gruparea din Ucraina cere 2,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv! In aceste conditii, Cosmin Olaroiu, antrenorul stelistilor, este decis sa caute fotbalisti fara nume, dar care sa-si doreasca sa faca performanta. "Nu avem o politica prin care sa aducem jucatori cu experienta.
Un fotbalist important din strainatate nu va veni in Romania pentru ca nu va avea o motivatie serioasa sa joace aici. De aceea, prefer sa iau fotbalisti fara nume, tineri, care sa aiba dorinta de afirmare", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.